Καλώς ήρθατε!  Login - OR - Register

Το καλάθι σας είναι άδειο.

 

 210 9614699   info@emkay.gr

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο καθαρό είναι το νερό πίνετε;
Έχετε σκεφτεί γιατί θα πρέπει να αγοράσετε ένα φίλτρο νερού;

To 70% της Γης και του ανθρώπινου σώματος είναι νερό. Η Ατμοσφαιρική ρύπανση, τα χημικά απόβλητα, τα φυτοφάρμακα, τα λιπάσματα, οι ανεξέλεγκτες διαρροές, κλπ. μειώνουν την ποιότητα και τη καθαρότητα του νερού.
Έτσι λοιπόν η απολύμανση (χλωρίωση) του νερού είναι απαραίτητη. Το παλαιό όμως δίκτυο των σωληνώσεων, οι επισκευές, οι φυσικές διεργασίες, αυξάνουν την ποσότητα της ύλης που αιωρείται στο νερό με αποτέλεσμα οδηγούν σε κακή γεύση, οσμή και θολή όψη. Γι΄αυτό χρειάζεστε φίλτρο νερού.

Το νερό με όλα αυτά που περιέχει όπως: χλώριο, άλατα, αμίαντο, σκουριές, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, βαρέα μέταλλα και άλλες βλαβερές ουσίες, βλάπτει σοβαρά την υγεία σας. Δεν παύει όμως να είναι απαραίτητο στοιχείογια το ανθρώπινο σώμα, διότι το καθαρό και υγιεινό νερό είναι η βάση της καλής μας υγείας.

Η εταιρία EMKAYμε 35 χρόνια παρουσίας στην αγορά του φίλτρου νερού δίνει λύση στο πρόβλημα της υγιεινής του νερού, στο σπίτι, στο γραφείο, στο εξωχικό, στις διακοπές, με φίλτρα ενεργού άνθρακα για καθαρισμού του πόσιμου νερού.

Ο ενεργός άνθρακας μπορεί να αφαιρέσει οργανικά υλικά μικρού μεγέθους, το χλώριο, την άσχημη γεύση, τα ιόντα βαρέων μετάλλων και άλλα επιβλαβή υλικά, οπως επίσης για την αντιμετώπιση των παθογόνων μικροοργανισμών, μολυσματικών ρύπων κακή γεύση και οσμών νερού. Ελεγμένα ποιοτικά φίλτρα με πιστοποίηση NSF 0.5 micron, κατασκευασμένα στην Αμερική.

Το αποτέλεσμα είναι να έχετε και να πίνετε ένα πλήρες καθαρό νερό υγιεινό, άοσμο και εύγευστο.

  

Γιατί να αποκτήσετε συσκευές ΕΜΚΑΥ:

  • Για να έχετε πάντοτε καθαρό και υγιεινόνερό, ζεστό και κρύο.
  • Η ποιότητα του εμφιαλωμένου νερού είναι αμφισβητούμενη, για τη μακροχρόνια παραμονή του στη συσκευασία, την αποθήκη, τη μεταφορά.
  • Για να έχετε οικονομία στα χρήματα σας αν αγοράζετε νερό με μπουκάλες ή εμφιαλωμένο.

  

Οι πελάτες μας είναι:

  • Ξενοδοχεία
  • Βιοτεχνίες - Βιομηχανίες
  • Σχολεία
  • Νοσοκομεία
  • Σπίτια - Διαμερίσματα 

 

 

 

 

 

Ασφαλείς συναλλαγές

 

 

Newsletter

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις προσφορές μας

Follow Us